Vaticaan BU 2017


sinds 13-7-2021 03:06:52

  • Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige Grote foto vaticaan bu 2017 verzamelen munten overige
prijs: € 69,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de BU set Vaticaan 2017. Het Vaticaan geeft al sinds de invoering van de Euro in het jaar 2002 Euromunten uit. Als er een Paus is dan wordt deze op de munten van het Vaticaan afgebeeld. De huidige Paus Franciscus I heeft in zijn eenvoud besloten dat zijn afbeelding niet meer op de munten van het Vaticaan hoeft. Zijn afbeelding is met ingang van het jaar 2017 vervangen door het Pauselijk Wapen. Het Pauselijk Wapen is een Wapenschild dat hij al sinds 1991 gebruikt toen hij aantrad als Bisschop van Argentinië. Aan de bovenkant van het wapen ziet men een mijter met de twee sleutels van Petrus. Gecentreerd in het midden ziet men de letters IHS van Christus met daarboven een kruis. Verder ziet men ook drie zwarte nagels. De ster verwijst naar Maria en het gras verwijst naar Jozef. Aan de onderkant van het wapen ziet men de wapenspreuk van de Paus. Deze wapenspreuk is miserando atque eligendo (geroepen uit/door ontferming). De BU set Vaticaan 2017 bestaat uit de gehele serie Euromunten van het Vaticaan, de 1 cent 2017 tot en met de Normale 2 Euro 2017. Het Pauselijk Wapen ziet men centraal in de munten afgebeeld, daaromheen ziet men in een Cirkel de landsnaam Citta del Vaticano. Aan de rechteronderzijde van de munt ziet men het jaartal 2017. De munten zijn verpakt in een luxe verpakking waarbij voor het jaar 2017 gekozen is voor een lichtgele kleur.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): VA17-BU0001


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18001141 Meld aan Aanbodpagina