Vaticaan 2 Euro 2017 Fatima


sinds 8-7-2021 03:53:46

  • Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
  • Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige Grote foto vaticaan 2 euro 2017 fatima verzamelen munten overige
prijs: € 37,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het thema van deze bijzondere 2 Euromunt van Vaticaan is 100 jaar Fatima. Op 13 mei 1917 gingen drie herderskinderen, Lucia dos Santos, Francisco Marto en Jacinta Marto met een kleine kudde naar een heuvel genaamd Cova da Iria, nabij het stadje Fatima. Plotseling kwam er een onweer en verscheen volgens de gelovigen Maria. De kinderen hoefden niet bang te zijn en ze zei dat ze dat jaar nog vijf maal zou verschijnen. Dit gebeurde ook en er kwamen drie profetieën over de toekomst, de Russische Revolutie, het einde van de Eerste Wereldoorlog samen met de aankondiging van de tweede wereldoorlog en de aanslag op Paus Johannes Paulus II. Fatima trekt jaarlijks vier miljoen bezoekers! Op de voorkant van de munt ziet men de drie herderskinderen Lucia, Francisco en Jacinta. Op de achtergrond ziet men de kerk van Fatima. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam Citta del Vaticano (Vaticaanstad) en de jaartallen 1917 en 2017. Verder ziet men links boven de kinderen de naam Fatima. Deze munt is uiteraard een wettig betaalmiddel.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): VA17-2EURO4


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777324 Meld aan Aanbodpagina