Spanje 30 Euro museum del Prado


sinds 17-10-2020 4:17:57

  • Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige
  • Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige
  • Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige
Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige Grote foto spanje 30 euro museum del prado verzamelen munten overige
prijs: € 44,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Spanje heeft een in 2019 een 30 Euromunt uitgegeven met als thema: Museo del Prado (museum del Prado). Dit museum gelegen in Madrid behoort tot een van de grootste kunstmusea ter wereld en werd geopend in 1819. Het museum heeft werken die dateren van de 14e eeuw tot de 19e eeuw. Een van de bekendste werken is het olieverfschilderij: Las Meninas (de Hofdames) geschilderd door Diego Velázques in 1656. Dit grote olieverfschilderij is maar liefst 318 X 276 cm groot! Een detail van dit olieverfschilderij wordt op de voorkant van de 30 Euromunt weergegeven. Verder wordt op de voorkant de tekst: MUSEA DEL PRADO 200 AÑOS weergegeven. (museum del Prado 200 jaar). Op de achterkant van de munt ziet men een afbeelding van Koning Felipe en Koningin Letizia. Hun namen worden bovenin in cirkelvorm weergegeven. Onderin ziet men de landsnaam: ESPAÑA (Spanje) met het jaartal van uitgifte 2019. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): ES19-30PRAD


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23473979 Meld aan Aanbodpagina