San Marino 5 Euro 2020 Atletiek + 10 Euro 2020 Beethoven


sinds 27-7-2021 03:02:57

Grote foto san marino 5 euro 2020 atletiek 10 euro 2020 beethoven verzamelen munten overige
prijs: € 105
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

San Marino geeft ieder jaar een Zilveren 5 + 10 Euromunt uit. De munten staan dit jaar in het teken van Ludwig van Beethoven en de atletiekkampioenschappen van de kleine staten van Europa. Deze kampioenschappen worden voor het eerst in San Marino gehouden. Op de 5 Euromunt ziet men een vrouw die deelneemt aan het onderdeel hordelopen. Bovenin de munt ziet men staan Atletica Leggera 2020 (Atletiek 2020). De waarde van de munt (5 Euro) ziet men rechts onderin. De 10 Euro 2020 staat in het teken van Ludwig van Beethoven. Ludwig van Beethoven was een Duitse componist, dirigent en musicus. Ludwig van Beethoven is een van de bekendste componisten die ooit heeft geleefd. Zijn werk: Für Elise (voor Elise) is een van zijn bekendste werken. Zijn werken hebben grote invloeden gehad in de negentiende-eeuwse muziek. Op elfjarige leeftijd schreef Ludwig van Beethoven zijn eerste composities waarbij zijn eerste werk in 1792 verscheen: de Dressler-Variationen. Beethoven vertrok voor korte duur richting Wenen in 1787 waarbij hij les nam bij eveneens een magnifiek componist, Mozart. Het is 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven geboren werd vandaar dat San Marino een munt over hem heeft uitgegeven. Op de munt ziet men Ludwig van Beethoven spelend op een piano. Zijn naam Beethoven wordt links bovenin weergegeven en rechts ziet men zijn geboortedatum en het huidige jaartal, 2020. De waarde aanduiding van 10 Euro ziet men in het midden van de munt. De munten zijn van de kwaliteit Proof en worden in een luxe cassette met echtheidscertificaat geleverd.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): SM20-5+10EU


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25723414 Meld aan Aanbodpagina