San Marino 2 Euro 2021 Caravaggio


sinds 27-5-2021 03:09:14

  • Grote foto san marino 2 euro 2021 caravaggio verzamelen munten overige
  • Grote foto san marino 2 euro 2021 caravaggio verzamelen munten overige
Grote foto san marino 2 euro 2021 caravaggio verzamelen munten overige Grote foto san marino 2 euro 2021 caravaggio verzamelen munten overige
prijs: € 49,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De 2 Euro van San Marino 2021 Caravaggio is uitgegeven. De Italiaanse kunstschilder Caravaggio, zijn volledige naam: Michelangelo Merisi da Caravaggio, werd geboren in Caravaggio, een klein dorpje vlakbij Milaan, in het jaar 1571. Caravaggio heeft zijn naam dus letterlijk te danken aan zijn geboorteplaats! Caravaggio werd wees op zijn 11e levensjaar en ging in leer bij de Italiaanse schilder Simone Peterzano. Toen Caravaggio 22 jaar oud was vertrok hij naar Rome, waar hij als leerling van Cesari aan het werk ging. Zijn talent werd echter direct ontdekt door belangrijke opdrachtgevers, waardoor hij al snel werd gevraagd om schilderijen voor hun te gaan vervaardigen. Hij groeide uit tot één van de meest invloedrijke schilders uit de late periode van de 16e eeuw. Van Rome en Napels tot Malta en Sicilië, hij reisde overal naartoe. Caravaggio werd 450 jaar geleden geboren, vandaar dat San Marino deze 2 Euro heeft uitgegeven. Op de voorkant van deze 2 Euro 2021 'Caravaggio' ziet men een detail van het schilderij: Berouwvolle Magdalene (Penitent Magdalene) die hangt in het Doria Pamphilj Gallery in Rome. Verder ziet men de landsnaam: San Marino en zijn naam: CARAVAGGIO. Ook zijn geboortejaar 1571 en het huidige jaar 2021 worden weergegeven. De munt is verpakt in een schitterende blister.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): SM21-2EURO1


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25722680 Meld aan Aanbodpagina