San Marino 1 Euro 2019


sinds 27-8-2023 13:54:44


prijs: € 10
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de 1 Euro 2019 van San Marino op deze munt ziet men de tweede Toren van San Marino. De Tweede Toren van San Marino genoemd Cesta of Fratta is gebouwd rond 1200 / 1250 op de resten van een oud Romeins Fort. Dit Fort stond op het hoogste punt van San Marino, de Monte Titano op ca. 750 meter boven zeeniveau. De Adriatische Zee kan men duidelijk zien vanaf de Tweede Toren. In het jaar 1925 is de toren gerestaureerd naar haar oorspronkelijke bouw. Op dit moment is het museum van Sint Marino en het Museum van Historische Wapens in de toren gehuisvest. Op de munt ziet men een afbeelding van de Tweede Toren van San Marino de Cesta. Linksboven aan de munt ziet men de landsnaam San Marino en rechts boven aan de munt ziet men het jaartal 2019. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. Deze munt is uiteraard een wettig betaalmiddel.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54092595 Meld aan Aanbodpagina