Portugal 5 Euro 2020 '5 mei dag van de Portugese taal'


sinds 15-1-2021 03:05:13

  • Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige
  • Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige
  • Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige
Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige Grote foto portugal 5 euro 2020 5 mei dag van de portugese taal verzamelen munten overige
prijs: € 8,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Portugal heeft een 5 Euromunt uitgegeven dat in het teken staat van de Portugese taal. De dag van de Portugese taal is door UNESCO uitgeroepen en wordt in Portugal gevierd op 5 mei. De Portugese taal wordt in het zuidelijk halfrond door meer dan 256 miljoen mensen gesproken. Op de voorkant van de munt ziet men een potlood die in het Portugees aan het schrijven is. Hierboven ziet men het logo van UNESCO. Op de achterkant van de munt ziet men het wapen van Portugal met hieronder de waarde aanduiding van 5 Euro. Links hieronder ziet men de landsnaam: Portugal met het jaartal van uitgifte, 2020. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): PT20-5ETAAL


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24203552 Meld aan Aanbodpagina