Portugal 2 Euro 2021 Voorzitter EU Proof


sinds 27-7-2021 03:03:00

Grote foto portugal 2 euro 2021 voorzitter eu proof verzamelen munten overige
prijs: € 27,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de Portugese 2 Euro 2021 met als thema: Voorzitter EU in de kwaliteit Proof. Deze Proofmunt van Portugal 2021 Voorzitter EU kent een oplage van slechts 5.000 exemplaren! Portugal is sinds 1986 lid van de Europese Unie en heeft in het jaar 2002 de Euro als wettigbetaalmiddel ingevoerd. Portugal vervuld het voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie van 1 januari 2021 tot 1 juli 2021. Het is de tweede keer dat Portugal voorzitter is van deze Raad, de vorige keer was van 1 juli 2007 tot 31 december 2007. Voor Portugal is dit een zo bijzondere gebeurtenis dat ze om dit te vieren een bijzondere 2 Euromunt hierover hebben uitgegeven. Op de voorkant van deze munt ziet men meerdere stralen. Deze stralen symboliseren de missie van het Portugese Voorzitterschap in de EU aan al diegene die hem in de Eurozone verspreiden. Verder ziet men de tekst: PRESIDENCIA DO CONSELHO DA UNIAO EUROPEIA (Voorzitter EU) met de landsnaam: Portugal en het jaartal van uitgifte 2021. De kwaliteit van de munt is Proof, de hoogste kwaliteit. De munt is met de grootste zorg verpakt in een Luxe verpakking waarbij de verpakking het ontwerp van de munt weergeeft. Verder kan men op de verpakking de technische gegevens van deze munt zien. De oplage van deze kwaliteit is slechts 5.000 exemplaren.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): PT21-2EURO3


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25722695 Meld aan Aanbodpagina