Portugal 2,5 Euro 2015 -70 Jaar Vrede-


sinds 8-7-2021 03:53:44

Grote foto portugal 2 5 euro 2015 70 jaar vrede verzamelen munten overige
prijs: € 4,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In het jaar 2015 is het 70 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog voorbij was. Om dit te herdenken heeft Portugal een bijzondere munt van 2,5 Euro uitgegeven met als thema ô70 jaar Vrede in Europaö. Op de voorkant van de munt ziet men een Duif die als het ware over Europa vliegt. Verder ziet men het wapen van Portugal en de waarde aanduiding van 2€50 alsmede de tekst ôRepública Portuguesaö. Op de achterkant van de munt ziet men twee duiven. Deze duiven hebben een takje in de mond waar heel creatief ook het getal 70 en de tekst ôAnos de la paz na Europaö te zien is. Uiteraard ontbreek het jaartal 2015 niet op de munt. Belangrijk is dat de munt ook de z.g. Europaster draagt. De kwaliteit van de munt is UNC - Ongecirculeerd - en de oplage van deze munt is 100.000 exemplaren.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): PT15-€2,5VE


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777200 Meld aan Aanbodpagina