Oostenrijk UNC 2019


sinds 27-8-2023 13:54:49


prijs: € 14,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de complete set UNC van Oostenrijk 2019. Op de koperen munten ziet men bijzondere Oostenrijkse bloemen. Op de 1 cent ziet men de Gentiaan. Op de 2 cent ziet men de Edelweiss en op de 5 cent ziet men de Primula. Op de 10 cent en 20 cent en 50 cent munten ziet men bijzondere Weense Bouwwerken, n.l. op de 10 cent de Stephansdom, op de 20 cent het Slot Belvedère en op de 50 Cent ziet men het Sessionsgebouw. Op de 1 Euro ziet men Mozart en op de 2 Euromunt is Bertha von Suttner afgebeeld.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54092636 Meld aan Aanbodpagina