Oostenrijk 2 Euro 2018 100 Jaar Oostenrijk Verzilverd


sinds 2-7-2021 03:05:48

Grote foto oostenrijk 2 euro 2018 100 jaar oostenrijk verzilverd verzamelen munten overige
prijs: € 7,75
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De bijzondere Oostenrijkse 2 Euro 2018 heeft als thema 100 Jaar Republiek Oostenrijk. Het einde van de Eerste Wereldoorlog was ook het einde van het Oostenrijks-Hongaarse Keizerrijk. Op 12 november 1918 werd de Republiek Oostenrijk opgericht. Overigens is het Hongaars (+ het Sloveens) naast het Duits tot op de dag van vandaag een officiële taal in Oostenrijk! Om te herdenken dat het in het jaar 2018 precies 100 jaar geleden is dat Oostenrijk is opgericht is er een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op deze verzilverde munt ziet men het in Griekse stijl gebouwde Parlementsgebouw te Wenen. Griekenland was van oudsher de bakermat van de democratie, vandaar deze Bouwstijl. Verder ziet men het standbeeld van Pallas Athena. Zij is de godin van de wijsheid en ze is het symbool van het Oostenrijkse parlementaire systeem. Links ziet men het jaartal 2018 met daaronder de tekst 100 Jahre (100 jaar). Onderaan de verzilverde 2 Euromunt ziet men in een halve cirkel de landsnaam REPUBLIK ÖSTERREICH (Republiek Oostenrijk). De munt is zwaar verzilverd uitgevoerd en is verpakt in een plastic muntencapsule.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AT18-2EURO4


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 17901144 Meld aan Aanbodpagina