Nederland Coincard 'Geelkoperen Cent 1943'


sinds 9-4-2024 12:56:26


prijs: € 25
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Nederland Geelkoperen Cent 1943 Coincard Geelkoperen Cent 1943. De Geelkoperen Nederlandse 1 Cent 1943 is geslagen in Amerika en was bestemd voor Suriname. De oplage van deze Geelkoperen Cent was 4.000.000. Doordat deze munt geslagen werd in de Tweede Wereldoorlog bevatte de munt meer tin, waardoor de kleur geel in plaats van roodachtig is! Op de voorkant van de munt ziet men een gekroonde leeuw met een zwaard en een pijlenbundel en wordt de tekst: Koningrijk der Nederlanden weergegeven met het jaartal 1943. Op de achterkant ziet men een tweetal in elkaar gevlochten takken met de waardeaanduiding van 1 Cent. De munt is verpakt in een Coincard en kent een oplage van slechts 3.500 exemplaren! Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 116748767 Meld aan Aanbodpagina