Nederland BU 2018


sinds 27-8-2023 13:48:22

Grote foto nederland bu 2018 verzamelen munten overige Grote foto nederland bu 2018 verzamelen munten overige
prijs: € 49,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De BU set van Nederland 2018 heeft als thema de stad Den Haag. Het is de tweede set van de serie van vijf BU sets welke als thema hebben vooraanstaande Nederlandse steden. Den Haag is één van de grootste steden van Nederland en heeft ruim 500.000 inwoners. Een deelgemeente van den Haag is Scheveningen, bekend van de pier en het prachtige strand. De Nederlandse regering en het parlement zijn in Den Haag gevestigd. Den Haag kent een aantal beroemde en bekende gebouwen zoals het Binnenhof, het Mauritshuis en verder kent men bekende Musea zoals Panorama Mesdag. Verder is Madurodam ook te vinden in Den Haag. In deze BU set van Nederland 2018 is de complete set Nederlandse Euromunten van het jaar 2018 verpakt. Deze munten hebben het nieuwe muntmeesterteken de Servaasbrug! De oplage van deze prachtige set is 15.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54090889 Meld aan Aanbodpagina