Nederland 5 Euro 2019 100 Jaar Luchtvaart Vijfje UNC


  • Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland
Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2019 100 jaar luchtvaart vijfje unc verzamelen munten nederland
€ 6,95
Locatie Nijverdal  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In 1903 wisten de Amerikaanse Gebroeders Wright voor het eerst het luchtruim met een zelfgebouwde en gemotoriseerde vliegtuig te betreden. Dit vliegtuig werd The Flyer genoemd. Het duurde niet lang voordat Nederland ook het luchtruim wou betreden. In 1919 richtte Anthony Fokker met een aantal rijke investeerders de Nederlandsche Vliegtuigenfabriek op. In dit zelfde jaar besloten onder andere Frits Fentener van Vlissingen en Albert Plesman om de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën op te richten. Hiermee is de KLM de oudste luchtvaartmaatschappij die nog steeds dezelfde naam gebruikt! Iedereen kent de blauw witte vliegtuigen van de KLM maar de historie is al 100 jaar oud! In deze tijd werden vliegtuigen met propellers aangedreven. Vanaf de tweede Wereld Oorlog werden straalmotoren toegepast in vliegtuigen, iets wat hedendaags niet meer weg te denken is. Om te vieren dat de Nederlanders het luchtruim eigenhandig betraden is deze prachtige bijzondere 5 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant ziet men in reliëf de kaart van Nederland. Ook ziet men 2 vliegtuigen. Een oude propeller vliegtuig de Fokker DXI en een Boeing 737 te herkennen aan zijn 2 straalmotoren (beide zijde 1). Ook ziet men de tekst 100 jaar Nederlandse luchtvaart. Op de achterkant is Koning Willem Alexander in reliëf weergegeven. Ook ziet men de tekst Willem Alexander en Koning der Nederlanden staan. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NL19-LVUNC
Kenmerken: Kopen in Nijverdal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 22277971

Meer Munten; Nederland

Meer Munten; Nederland aangeboden in deze subrubriek.