Nederland 5 Euro 2018 Wageningen Eerste Dag van Uitgifte


  • Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland
Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland Grote foto nederland 5 euro 2018 wageningen eerste dag van uitgifte verzamelen munten nederland
€ 24,50
Locatie Nijverdal  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In het jaar 2018 is het 100 jaar geleden dat de "Rijks Landbouw Hooge School" te Wageningen werd opgericht. Deze Universiteit is na 100 jaar toonaangevend in de wereld. Ruim 12.000 studenten uit ongeveer 100 landen studeren er en de school biedt aan 5.500 mensen werk! Om het 100 jarig bestaan van de Universiteit van Wageningen te vieren werd er op 2 november 2018 deze bijzondere 5 Euromunt in de vorm van de Eerste dag van Uitgifte uitgegeven. Op de voor en achterkant wordt een Zonnebloem weergegeven op een zodanige manier dat er enige fantasie voor nodig is om dit te zien. Een Zonnebloem kent iedereen, hij draait overdag met de zon mee en in de nacht draait hij weer terug naar het Oosten. Op de voorkant van de munt ziet men als het ware de zonnebloem in akkers en velden. Verder ziet men onderaan de munt een klein plantje. Aan de rechterkant ziet men de Erlenmeyer, het symbool van de wetenschap. Aan de linkerkant van de munt ziet men twee cirkels die in elkaar overlopen. In de bovenste cirkel ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro en in de onderste cirkel het logo van de Universiteit van Wageningen. In de rand van de munt ziet men bovenaan de tekst Wageningen University & Research en onderaan de tekst 100 years en de jaartallen 1918 en 2018. Op de achterkant van de munt ziet men een voorstelling van een Zonnebloem met centraal in het midden het gezicht van Koning Willem Alexander naar rechts kijkend. In de buitenste rand van de munt ziet men de tekst Willem Alexander Koning der Nederlanden. De munt is verpakt in een Coincard welke voorzien is van een uniek nummer. De coincard is verpakt in een Speciaal Eerste Dag envelopje welke gesigneerd is en voorzien is van een datumstempel met de datum 2 november 2018.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NL18-5WA1ED
Kenmerken: Kopen in Nijverdal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21088546

Meer Munten; Nederland

Meer Munten; Nederland aangeboden in deze subrubriek.