Nederland 2 Euro 2019 Coincard Nr. 1 Rembrandt


  • Grote foto nederland 2 euro 2019 coincard nr. 1 rembrandt verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland 2 euro 2019 coincard nr. 1 rembrandt verzamelen munten nederland
Grote foto nederland 2 euro 2019 coincard nr. 1 rembrandt verzamelen munten nederland Grote foto nederland 2 euro 2019 coincard nr. 1 rembrandt verzamelen munten nederland
€ 24,95
Locatie Nijverdal  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de eerste Coincard uit de serie Coincards die Beroemde Nederlandse Schilders als thema heeft. Het onderwerp van deze Coincard is Rembrandt. In deze Coincard is de normale 2 Euromunt van Nederland 2019 verpakt. Tevens is er ook een bijzondere penning in deze Coincard verpakt. Op de voorkant van de Coincard ziet men een deel van zijn bekendste werk: De Nachtwacht. Op de achterkant van de Coincard ziet men een zelfportret die Rembrandt gemaakt heeft. Op de voorkant van de penning zelf ziet men Rembrandt in zijn jongere jaren en op de achterkant ziet men een hand die een penseel vasthoudt. Elke Coincard is voorzien van een uniek nummer. De kwaliteit van zowel de munt als de penning is BU (Briljant Uncirculated).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NL19-2EURO2
Kenmerken: Kopen in Nijverdal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21965231

Meer Munten; Nederland

Meer Munten; Nederland aangeboden in deze subrubriek.