Malta 5 Euro 2014 Eerste Wereldoorlog


sinds 8-7-2021 03:53:44

  • Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige
  • Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige
  • Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige
Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige Grote foto malta 5 euro 2014 eerste wereldoorlog verzamelen munten overige
prijs: € 8,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Tijdens de Eerste Wereldoorlog werden er in Malta heel veel gewonde soldaten verzorgd. Er waren destijds maar liefst 17 Ziekenhuizen op dit kleine Eiland voor deze gewonde soldaten! Op de munt ziet men een verpleegster die een gewonde soldaat verzorgd. Op de achtergrond ziet men een soldaat. Verder ziet men de jaartallen 1914 en 1918. Boven de jaartallen ziet men de Klaproos, hét symbool van de Eerste Wereldoorlog. In een cirkel ziet men de tekst Malta Nurse of de Mediterranean remembers the Fallen en WWI 100th anniversary. Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro en een Kruis van het Rode Kruis. Op de achterkant van de munt ziet men in het midden het wapen van Malta. Verder ziet men de waarde aanduiding van 5 Euro en het jaartal 2014. De oplage van deze Messing munt is 200.000 exemplaren en de kwaliteit van de munt is UNC.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): MT14-€WOWI


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777179 Meld aan Aanbodpagina