Malta 2 Euro 2020 Spelletjes Coincard met Muntteken


sinds 23-2-2021 03:05:19

Grote foto malta 2 euro 2020 spelletjes coincard met muntteken verzamelen munten overige
prijs: € 17,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Malta heeft een 2 Euro uitgegeven in 2020 met als thema: Spelletjes (Games). Dit is de vijfde en laatste munt uit de serie: 'Door Kinderen in Solidariteit'. Het thema van deze bijzondere 2 Euromunt van Malta 2020 is zoals geschreven: Spelletjes. Deze serie munten heeft als basis een kindertekening en de winnaar van de tekening van het jaar 2020 is Ymen Riahi. De tekenwedstrijd werd gehouden onder alle middelbare school studenten van Malta. Op de voorkant van de munt ziet men een aantal nostalische kinder spelletjes die de meeste allemaal wel eens gespeeld hebben! Men ziet een vlieger met aan de staart de getallen 1/6 (de getallen die ook op dobbelstenen staan). Verder ziet men een tolletje, twee honkballen en het welbekende hinkelspel met de getallen 1/9. Daarnaast ziet men ook nog drie muisjes vliegen. Tot slot ziet meen een hoepel liggen en meerdere knikkers. Bovenin de munt ziet men de landsnaam: Malta en onderaan de munt ziet men het jaartal van uitgifte 2020. De munt is verpakt in de langwerpige Coincard die Malta kent en links van het jaartal ziet men het muntteken de Cornucopia (Hoorn des Overvloeds). Er zijn slechts 20.000 munten met het Muntteken geslagen! De munt is verpakt in een prachtige Coincard.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): MT20-2EUR10


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24645939 Meld aan Aanbodpagina