Luxemburg BU 2020


sinds 27-8-2023 13:57:20


prijs: € 47,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Bu set van Luxemburg 2020 heeft als thema Remich. Dit is de negende set uit de serie BU sets van Luxemburg die een Luxemburgse stad als thema hebben. Remich is een stad en gemeente dat ligt in het zuiden van Luxemburg in het Kanton Remich en kent 3.200 inwoners. Remich ligt aan de rivier de Moezel en trekt jaarlijks vele toeristen. Het staat bekend om hun zeer lekkere wijnen en een aantal zeer geliefde feesten zoals: De jaarlijkse Carnaval parade van Rimich, het cultuurfestival, het wijnweest en de halve marathon genaamd: Route du Vin. In de BU set van Luxemburg 2020 is de complete serie Euromunten van Luxemburg 2020 verpakt. Als extra munt is de bijzondere 2 Euromunt van Luxemburg 2020 'Prins Hendrik'verpakt. Het bijzondere aan al deze munten is dat zij het Nederlandse Muntmeesterteken de Servaasbrug hebben. Dit betekent dat de munten in Nederland zijn geslagen. De oplage van de BU set van Luxemburg 2020 is extreem laag, er zijn slechts 5.000 exemplaren gemaakt. Elke BU set is voorzien van een uniek nummer.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54093577 Meld aan Aanbodpagina