Luxemburg BU 2019


sinds 27-8-2023 13:54:05


prijs: € 69,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De BU set van Luxemburg 2019 heeft als thema Grevenmacher. Dit is de achtste set uit de serie BU sets van Luxemburg die een Luxemburgse stad als thema hebben. Het thema van deze achtste set - jaartal 2019 is het Stadje Grevenmacher. Grevenmacher is de hoofdstad van de Luxemburgse Moezelstreek. Dit bijzondere stadje Grevenmacher ligt in het zuidoosten van Luxemburg en staat bekend om hun schitterende natuur. Natuurreservaat Kelsbaach is dan ook bij vele mensen bekend. Het heuvelachtige gebied is een enorme trekpleister voor wandelliefhebbers waar vele wijngaarden langs de heuvels hun plekje innemen. De Moezel is de rivier die Luxemburg scheidt van Duitsland! Grevenmacher staat ook bekend om de vele ruïnes die dateren uit de middeleeuwen. In Grevenmacher wonen ongeveer 4200 mensen. In de BU set van Luxemburg 2019 is de complete serie Euromunten van Luxemburg 2019 verpakt. Als extra munt is de bijzondere 2 Euromunt van Luxemburg 2019 'Charlotte' in deze mooie set verpakt. Het bijzondere aan deze 2 Euromunt is dat deze het Nederlandse Muntmeesterteken de Servaasbrug heeft. De Luxemburgse munten zijn in Nederland geslagen. De oplage van de BU set van Luxemburg 2019 is extreem laag, er zijn slechts 5.000 exemplaren gemaakt. Elke BU set is voorzien van een Uniek nummer.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54092371 Meld aan Aanbodpagina