Luxemburg 1 cent en 2 cent en 5 cent 2016


sinds 27-8-2023 13:41:25


prijs: € 1,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit zijn de drie koperen muntjes van Luxemburg 2016. De 1 cent munt, de 2 cent munt en de 5 cent munt worden door verzamelaars vaak als extra munten verzameld. Dit omdat met name de 1 cent munten en 2 cent munten steeds minder in circulatie komen. Deze munten zijn geslagen in Nederland. Dit ziet men aan het muntmeesterteken. Het bijzondere aan dit muntmeesterteken is dat er een sterretje bij staat. Dit wil zeggen dat de functie van Muntmeester vacant is.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54089286 Meld aan Aanbodpagina