Letland 2 Euro 2016 Vidzeme Verzilverd


sinds 18-7-2021 03:04:41

  • Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige
  • Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige
  • Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige
Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige Grote foto letland 2 euro 2016 vidzeme verzilverd verzamelen munten overige
prijs: € 7,75
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Letland start met een serie bijzondere Euromunten die als thema hebben een provincie van Letland. De reden dat Letland deze serie munten uitgeeft is om de rest van Europa kennis te laten maken met de culuturele en historische regio's van Letland. Letland heeft vier provincies: Vidzeme, Kurzeme, Zamgale en Latgale. Als eerste in deze serie munten wordt gestart met de regio Vidzeme, dit is in het Nederlands Midden-Lijfland. De vierde en laatste munt wordt in het jaar 2018 uitgegeven als Letland 100 jaar bestaat. Vidzeme is de grootste provincie van Letland en ligt in het midden van Letland. Het is de grootste provincie van Letland (23.000 vierkante kilometer). Vidzeme staat bekend om haar prachtige landschap. In Vidzeme vindt men de grootste rivier van Letland (Gauja) en de hoogste berg van Letland (Gaizinš). Meer van de helft van Letse bevolking woont in Vidzeme. Op de munt ziet men een afbeelding van het Wapen van Letland. Bovenaan de munt ziet men de landsnaam Latija (Letland) en aan de onderkant de naam van de Provincie Vidzeme. Aan de rechterkant van de munt ziet men het jaartal 2016. Het randschrift van de munt luidt: DIEVS * SVETI * LATVIJU * = God zegene Letland. Deze bijzondere munt is zwaar verzilverd uitgevoerd.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): LV16-2EUR10


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19368188 Meld aan Aanbodpagina