Italië BU 2022


sinds 17-10-2023 19:27:13


prijs: € 28,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de BU set van Italië 2022. De BU set van Italië 2022 bevat 8 munten = 1 Cent 2022 tot de normale 2 Euro 2022. Op de Italiaanse 1 cent ziet men het kasteel del Monte, dit kasteel werd gebouwd in het jaar 1240. Op de 2 cent ziet men de Mole Antonelliana, een bekend gebouw gelegen in Turijn. Op de 5 cent ziet men het Colosseum, gelegen in Rome. In deze arena werden vroeger vele gevechten gehouden. Op de 10 cent ziet men een detail van het schilderij, de geboorte van Venus. Dit schilderij werd geschilderd door Sandro Botticelli. Op de 20 cent ziet men een futuristisch beeld, gemaakt door beeldhouwer Umberto Boccioni. Op de 50 cent ziet men het bronzen ruiterstandbeeld van Marcus Aurelius. Dit unieke standbeeld staat in het centrum van Rome. Op de 1 Euro ziet men de mens van Vitruvius, ontworpen door Leonardo da Vinci. Op de 2 Euro ziet men een door Rafaël getekend portret van Dante Aligieri. De oplage van deze set is 10.000 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 90598883 Meld aan Aanbodpagina