Griekenland 2 Euro 2018 Kostis Palamas


sinds 10-4-2021 03:07:02

  • Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige
  • Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige
  • Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige
  • Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige
Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige Grote foto griekenland 2 euro 2018 kostis palamas verzamelen munten overige
prijs: € 3,45
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Deze bijzondere Griekse 2 Euromunt 2018 eert de Griekse dichter Kostis Palamas. Kostis Palamas wordt beschouwd als de belangrijkste Griekse dichter uit zijn tijd en was in feite de grondlegger van de Nieuwe Atheense School en was tevens de inspirator van de moderne Griekse literatuur. Palamas, geboren in 1859 te Patras vulde zijn gedachtengoed met herinneringen uit de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog. Zijn oeuvre bestaat uit 16 verschillende werken. Kostis Palamas overleed in 1943 toen Griekenland bezet werd door Duitsland. Tot verbijstering van de bezetter zongen honderdduizenden Grieken tijdens zijn begrafenis in Athene het Griekse volkslied. Ter herinnering aan de 75e overlijdensdag van Kostis Palamas heeft Griekenland een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men een afbeelding van Kostis Palamas schuin naar links kijkend. Aan de linkerkant van de munt ziet men de Griekse tekst Griekse Democratie met daaronder de naam Kostas Palamas in het Grieks. Verder ziet men het jaartal 2018.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): GR18-2EURO4


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21020354 Meld aan Aanbodpagina