Frankrijk UNC 2021


sinds 27-8-2023 14:00:20


prijs: € 35
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

U ziet hier de Franse UNC set 2021. Sinds het jaar 1999 hebben de Franse munten dezelfde afbeelding. Op de 1 + 2 + 5 cent munten ziet men de Marianne afgebeeld. Op de 10 + 20 + 50 cent munten ziet men de zaaister afgebeeld en op de 1 Euro en de 2 Euro ziet men een boom afgebeeld. Sinds het jaar 1880 staat als muntteken de Cornucopia (Hoorn des Overvloeds) op de Franse munten. Verder ziet men op elke Franse munt ook het persoonlijke muntteken van de graveur. Deze worden in de vorm van een Pentagon weergegeven met de initialen AGMP en Y.S.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54094547 Meld aan Aanbodpagina