Frankrijk 2 Euro 2020 Charles de Gaulle


sinds 28-5-2021 03:02:13

Grote foto frankrijk 2 euro 2020 charles de gaulle verzamelen munten overige
prijs: € 3,45
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Charles de Gaulle (22 november 1890 - 9 november 1970) was een Franse politicus en tevens militair. Hij heeft zowel in de 1e W.O. als in de 2e W.O. meegevochten. Hij werd uiteindelijk officier in het leger van de Fransen waar hij verschrikkelijk veel invloed had. Charles de Gaulle werd president van Frankrijk van 1959 tot 1969. Charles de Gaulle streed voor het nationaal belang en wist vele mensen te overtuigen. Opvallend is dat Charles de Gaulle alle onderscheidingen en eerbewijzen afwees. Zijn invloed is nog steeds erg groot en vele politieke partijen noemen zich vaak Gaullistisch. Hij wist totale capitulatie en een burgeroorlog te voorkomen, waardoor hij door vele Fransen nog steeds als Nationale held wordt gezien. Charles de Gaulle overleed 50 jaar geleden, vandaar dat Frankrijk heeft besloten om een 2 Euromunt over hem uit te geven. Op de munt ziet men twee portretten van Charles de Gaulle, een als officier en een op oudere leeftijd. Zijn naam Charles de Gaulle wordt in cirkelvorm rechts weergegeven. D e letters RF staan voor: Republique Francaise (Republiek Frankrijk). De 2 Euro 2020 van Frankrijk met als thema: Charles de Gaulle is verpakt in een bedrukte munthouder. République française
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): FR20-2EURO3


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25724890 Meld aan Aanbodpagina