Estland 2 Euro 2016 Paul Keres


sinds 8-7-2021 03:53:44

  • Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige
  • Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige
  • Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige
Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige Grote foto estland 2 euro 2016 paul keres verzamelen munten overige
prijs: € 4,45
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Op 7 januari 1916 is de beroemde Estse schaker Paul Keres geboren. Ter herinnering aan deze 100e geboortedag heeft Estland een bijzondere 2 Euromunt 2016 Paul Keres uitgegeven. Paul Keres was één van de grootste schakers aller tijden. Vanaf het jaar 1950 was hij Grootmeester. Omdat Rusland lang Estland bezet heeft, kwam Paul Keres als schaker voor Rusland uit. Paul Keres werd de enige tweede genoemd omdat hij nooit Wereldkampioen is geworden. In het jaar 1975 overleed Paul Keres plotseling aan een hartstilstand. Op de munt ziet men Paul Keres denkend en kijkend naar een schaakbord. Onderaan de munt ziet men enkele schaakstukken zoals de Koning, de Koningen, het Paard en de loper. Deze schaakstukken ziet men ook heel mooi op de kop weergegeven om beide kanten van het schaakbord te symboliseren. Links boven aan de munt ziet men de tekst Paul Keres. Aan de linkerkant van de munt ziet men de landsnaam EESTI (Estland) en het jaartal 2016. De kwaliteit van de munt is UNC (Uncirculated) en de oplage van deze munt in de kwaliteit UNC is 495.000 exemplaren.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): EE16-2EURO2


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777088 Meld aan Aanbodpagina