Duitsland 20 Euro 2020 Ludwig van Beethoven


sinds 28-7-2021 03:02:30

  • Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige
  • Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige
  • Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige
Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige Grote foto duitsland 20 euro 2020 ludwig van beethoven verzamelen munten overige
prijs: € 26,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Ludwig van Beethoven was een Duitse componist, dirigent en musicus. Ludwig van Beethoven is een van de bekendste componisten die ooit geleefd heeft. Zijn werk: Für Elise (voor Elise) is een van zijn bekendste werken. Zijn werken hebben grote invloeden gehad in de negentiende-eeuwse muziek. Op elfjarige leeftijd schreef Ludwig van Beethoven zijn eerste composities waarbij zijn eerste werk in 1792 verscheen: de Dressler-Variationen. Beethoven vertrok voor korte duur richting Wenen in 1787 waarbij hij les nam bij eveneens een magnifiek componist, Mozart. Het is 250 jaar geleden dat Ludwig van Beethoven geboren werd, vandaar dat Duitsland besloten heeft om hier een 20 Euromunt over uit te geven. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding van Ludwig van Beethoven. In cirkelvorm is geschreven: Ludwig van Beethoven en 250e Geburtstag 1770 - 1827. Op de achterkant van de munt staat de tekst: Bundesrepublik Deutschland (Bondsrepubliek Duitsland) en wordt de waarde aanduiding van 20 Euro weergegeven. De bekende adelaar staat gecentreerd in het midden. De munt is gemaakt van Sterling Zilver (Ag 925) dit ziet men onder de adelaar staan (silber 925). De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE20-20BEET


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25724884 Meld aan Aanbodpagina