Duitsland 2 Euro 2016 Normaal J - Hamburg


sinds 28-7-2021 03:02:20

  • Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige
  • Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige
  • Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige
Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige Grote foto duitsland 2 euro 2016 normaal j hamburg verzamelen munten overige
prijs: € 3,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de normale 2 Euromunt van Duitsland 2016 J. Deze munt is geslagen in Hamburg. Dit ziet men aan de letter J welke rechts naast het jaartal 2016, onder het rechter pootje van de Adelaar staat. Op elke Duitse 2 Euromunt ziet men een afbeelding van een zwarte Adelaar. In Duitsland noemt men deze Adelaar de Bundesadler = Bondsadelaar. De Bondsadelaar is het traditionele symbool van de Duitse soevereiniteit. De Adelaar ziet men ook op de officiële vlag van Duitsland. Op de munt ziet men de Bundesadler - Bondsadelaar naar links opzij kijkend. De adelaar heeft de vleugels open en de veren zijn gesloten. De slagplaats van deze munt is Berlijn. Dit wordt aangegeven met de letter J die onderaan de munt rechts naast het jaartal 2016 staat. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van de Europese Unie. Het randschrift van de munt is Einigkeit und Recht und Freiheit (Eenheid en Recht en Vrijheid). De munt is verpakt in een bedrukte luchtdichte Leuchtturm Munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE17-2EUR15


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25725130 Meld aan Aanbodpagina