Duitsland 10 Euro 2015 Schipbreukelingen


sinds 30-4-2021 03:11:16

Grote foto duitsland 10 euro 2015 schipbreukelingen verzamelen munten overige
prijs: € 14
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De Duitse Gesellschaft zur Rettung Schiffbrüchicher (DGzRS) / Duits Maatschappij ter Redding van Schipbreukelingen bestaat in het jaar 2015 precies 150 jaar. De DGzRS is één van de modernste reddingsbrigades ter wereld. Men is operationeel in de Noordzee en de Oostzee. Om te herdenken dat de DGzRS 150 jaar bestaat heeft Duitsland een bijzondere 10 Euromunt uitgegeven. Op de munt ziet men het logo van de DGzRS zogezegd samengesmolten met de voorkant van een boot waarbij de letters aan de rechterkant de golven moeten voorstellen. Verder ziet men de tekst 150 Jahre Deutsche Gesellschaft zur Rettung Schiffbrüchicher. Op de achterkant van de munt ziet men de Adelaar in perfecte Harmonie met de voorkant van de munt. De slagplaats van de munt is J (Hamburg). Verder is de waarde aanduiding van 10 Euro aangegeven alsmede het jaartal 2015 alsmede de landaanduiding Bundesrepublik Deutschland. Op de rand van de munt staat geschreven: Freiwillig - Unabhängig - Spendenfinanziert (=Vrijwillig - Onafhankelijk - Financiert door middel van giften). De kwaliteit van de munt is UNC (Uncirculated).
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE15-€10SCH


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22427491 Meld aan Aanbodpagina