Duitsland 1 Cent 2015 J


sinds 30-4-2021 03:11:16

Grote foto duitsland 1 cent 2015 j verzamelen munten overige
prijs: € 0,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de 1 cent van Duitsland 2015 "J". De slagplaats van deze munt is Hamburg. Op de munt ziet men een eikenblad met aan de rechterkant twee Eikels. Onderaan de munt rechts naast het takje ziet men het jaartal 2015. Links naast het jaartal ziet men de slagplaats, deze is dus J, dat wil zeggen dat de munt in Hamburg is geslagen. In de buitenste ring van de munt ziet men de 12 sterren van Europa. De kwaliteit van de munt is UNC (=Uncirculated - Ongecirculeerd).
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): DE15-00001J


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22427172 Meld aan Aanbodpagina