Cyprus UNC 2017


sinds 27-8-2023 13:47:04


prijs: € 8,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de complete set Euromunten van Cyprus 2017. Op de 1 cent + 2 cent + 5 cent munten ziet men een afbeelding van een Cypriotische Moeflon, een soort wild schaap dat met uitsterven bedreigd is. Op de 10 cent + 20 cent + 50 cent munten ziet men een afbeelding van het schip van Kyrenia. Het schip van Kyrenia was een oorspronkelijk vrachtschip wat 6.000 jaar geleden al gebruikt werd! Het is gevonden in Kyrenia wat op dit moment een deel van Turks Cyprus is. Op de 1 Euro en 2 Euromunt ziet men een afbeelding van het Idool van Pomos. Dit is een beeldje wat ca. 5.000 jaar oud is en de vruchtbaarheid moest symboliseren. Men kent beeldjes van enkele centimeters tot meters groot! Op alle munten van Cyprus ziet men de landsnaam Cyprus in twee talen, in het Turks en in het Grieks. Uiteraard ziet men op elke munt het jaartal 2017.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

Kenmerken: Kopen in Nijverdal



Klik hier en bezoek de website voor meer informatie
Advertentienummer: 54090551 Meld aan Aanbodpagina