Cyprus BU 2011


sinds 30-6-2020 4:20:25

  • Grote foto cyprus bu 2011 verzamelen munten overige
  • Grote foto cyprus bu 2011 verzamelen munten overige
Grote foto cyprus bu 2011 verzamelen munten overige Grote foto cyprus bu 2011 verzamelen munten overige
prijs: € 39,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De BU set van Cyprus 2011 is de tweede BU set in de serie van Cypriotische BU sets met als thema de Mozaiken van Paphos. Deze Mozaiken staan op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. De mozaieken kon men vinden in de huizen van de rijke mensen die in de Romeinse periode van 58 voor Christus tot 330 na Christus gebouwd zijn. De mozaiken beelden voornamelijk de Griekse Mythologie uit. De bekendste huizen zijn het Huis van Dionysos, het huis van Aion, de Villa van Theseus en het huis van Orpheus. Op de BU set van Cyprus 2011 ziet men de mozaiken van het van Dionysos. De BU set van Cyprus 2011 bevat de gehele set Euromunten van Cyprus 2011 in de kwaliteit BU.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): CY11-BU0001


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22427488 Meld aan Aanbodpagina