België 2 Euro 2018 Esro-2B Verzilverd


sinds 30-12-2020 03:02:55

  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige
  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige
  • Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige
Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige Grote foto belgi 2 euro 2018 esro 2b verzilverd verzamelen munten overige
prijs: € 10,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mei 1968 was een belangrijke mijlpaal voor de Europese ruimtevaart. Op 16 mei 1968 werd de eerste Europese satelliet met succes in een baan om de aarde gebracht. Dit was de ESRO-2B. Eerdere pogingen om een satelliet succesvol te lanceren mislukten. De ESRO (= European Space Research Organistion) is in 1964 opgericht en later opgegaan in de ESA (European Space Agency). De Esro-2B satelliet had een gewicht van ruim 100 kilo en het doel van de missie was om het magnetische veld en de kosmische straling rondom de aarde in beeld te krijgen. In het jaar 2018 is het 50 jaar geleden dat de ESRO-2B Satelliet gelanceerd werd en ter herinnering hieraan heeft België een bijzondere 2 Euromunt uitgegeven. Op de voorkant van deze zwaar verzilverde munt ziet men de Esro-2B Satalliet om haar baan om de aarde. Duidelijk dan men de zonnecellen aan de buitenkant van de Satelliet herkennen en de kruisdipool aan de onderkant van de Satelliet. Onder de satelliet ziet men de letters IRIS (International Radiation Investigation Satel lite). Aan de bovenkant van deze verzilverde munt ziet men de naam van de Satelliet ESRO-2B met daaronder de jaartallen 1968 en 2018. Onderaan de munt ziet men de letters BE, de afkorting van België. Naast de letters BE ziet men de munttekens. Deze zwaar verzilverde munt is verpakt in een plastic muntencapsule.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Land: België
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): BE18-2EUR14


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 20872132 Meld aan Aanbodpagina