België 2 Euro 2012 Queen Elisabeth Competition


sinds 30-9-2019 04:12:29

Grote foto belgi 2 euro 2012 queen elisabeth competition verzamelen munten overige
prijs: € 3,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Het Concours Reine Elisabeth in Brussel geldt als de wereldwijd belangrijkste muziekwetstrijd voor de vakken viool, piano en gezang. Elk jaar in mei strijden sinds 1951 in Brussel jonge musici met uitzonderlijk talent om de prijzen op één van deze instrumenten. Het concours is benoemd naar Koningin Elisabeth Gabriele (1876-1965), echtgenote van de Belgische Koning Albert I (1875-1934). Naast een aanzienlijk geldbedrag ontvangt de winnaar(es) van het concours in het vak viool een "Stradivarius" te leen van de Nippon Music Foundation. De munt toont het embleem van de wedstrijd voor het profiel van Koningin Elisabeth Gabriele. Uitgave 6 juni 2012. Ontwerp: Luc Luycx
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Land: België
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): BE12-2EURO7


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22427542 Meld aan Aanbodpagina