België 2 Euro 2008 60e herdenkingsdag van de Mensenrechten


sinds 30-9-2019 04:12:25

Grote foto belgi 2 euro 2008 60e herdenkingsdag van de mensenrechten verzamelen munten overige
prijs: € 3,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

De declaratie van de Mensenrechten op 10 december 1948 in het Paleis de Chaillot in Parijs was de bekentenis van de Verenigde Naties tot de algemene mensenrechten. In dertig artikelen worden de in de preambule al aangeduide principes "vrijheid, gerechtigheid, vrede, waardigheid en waarde van de menselijke persoon en gelijke rechten van man en vrouw … uitgelegd. De munt toont het embleem van de herdenking met de tekst: "UNIVERAL DECLARATION OF HUMAN RIGHTS", daaronder het land van uitgave in de drie landstalen onder de munttekens van de "Koninklijke Munt van België, Brussel" en van de muntmeester Romain Coenen (1999-2009). Uitgifte: 30 mei 2008.
Ontwerp: Luc Luycx
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Land: België
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): BE08-2EURO3


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 16949246 Meld aan Aanbodpagina