Andorra 2 Euro 2017 Pyreneeën Land in Munthouder


sinds 8-7-2021 03:53:47

  • Grote foto andorra 2 euro 2017 pyrenee n land in munthouder verzamelen munten overige
  • Grote foto andorra 2 euro 2017 pyrenee n land in munthouder verzamelen munten overige
Grote foto andorra 2 euro 2017 pyrenee n land in munthouder verzamelen munten overige Grote foto andorra 2 euro 2017 pyrenee n land in munthouder verzamelen munten overige
prijs: € 21,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de bijzondere 2 Euromunt van Andorra 2017 welke als thema het land Andorra heeft. Het Prinsdom Andorra bestaat al sinds het jaar 988 en is als Prinsdom een zelfstandig landje sinds 1278. Het bijzondere is dat het een Diarchie is, het staat onder leiding van twee co-vorsten, de Bisschop van Urgell en de President van Frankrijk. De Pyreneeën is een grote bergketen in Zuidwest-Europa met toppen van over de 3.000 meter. Ze vormen de scheiding tussen Frankrijk en Spanje en in deze Pyreneeën is het ministaatje Andorra te vinden. Het landje is ca. 500 km2 en heeft in totaal ca. 80.000 inwoners. Het land voert officieel de Euro en geeft sinds het jaar 2014 eigen Euromunten uit. Op deze bijzondere 2 Euromunt van het jaar 2017 wil men zich als land met een echte eigen bijzondere 2 Euromunt presenteren. Aan de bovenkant van de munt ziet men een triangel van drie golvende stroken. Deze drie stroken geven ruwweg het land Andorra weer wat ook driehoekig is. Onder deze triangel ziet men de landsnaam Andorra met daar onder klein geschreven in haar eigen taal "El Pais dels Pirineus" (Het Pyreneeën Land). Onderaan de munt ziet men het jaartal 2017. De munt is verpakt in een bedrukte munthouder.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AD17-2EURO4


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18776976 Meld aan Aanbodpagina