Vortex spaarpot


sinds 27-9-2020 4:01:13

Grote foto vortex spaarpot verzamelen overige verzamelingen
prijs: € 9,95
Locatie : Maastricht  (Vlaams-Limburg)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Met deze spaarpot kun je zelfs jouw vrienden laten betalen om hem te vullen. De Vortex Bank verzamelt geld namelijk op zo’n fascinerende manier, dat wilt iedereen zien! De draaikolk bestaat uit twee onderdelen die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. Daarnaast moet je de schans aan de bovenkant van de Vortex Bank bevestigen om de muntjes af te laten rollen voor een zo goed mogelijk draaikolk effect.
Omdat deze spaarpot gevormd is als een draaikolk blijven de muntjes een tijdje in de kolk rollen. Terwijl de muntjes in de draaikolk aan het rollen zijn, lijkt het net alsof ze de zwaartekracht aan het trotseren zijn. Dit is erg leuk om naar te kijken en werkt erg verslavend. Het is dus een leuke manier om je kleingeld te bewaren.
Dus heb jij ergens nog wat 1- of 2-centjes liggen die je niet meer kunt inleveren? Stop ze in de Vortex Bank en blijf gefascineerd naar de rollende muntjes staren. Neem ook eens een kijkje bij onze Panda Bank of Kitty Bank!
Kenmerken van de Vortex Bank:
Vortex Coin Bank Trotseer de zwaartekracht Leuke manier om kleingeld te sparen Leuk voor op je bureau of kantoor Gemakkelijk te gebruiken Inhoud: 2 draaikolk onderdelen & schans
Materiaal: kunststof
Afmetingen: 26 x 18 x 18 cm
 SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): ultra-gadgets-30gg450
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): 1212v


Kenmerken: Kopen in MAASTRICHTKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 22725338 Meld aan Aanbodpagina