Slowakije 25 Euro 2018 25 Jaar Slowaakse Republiek


sinds 8-7-2021 03:53:47

  • Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige
  • Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige
  • Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige
Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige Grote foto slowakije 25 euro 2018 25 jaar slowaakse republiek verzamelen munten overige
prijs: € 69,50
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Slowakije heeft een bijzondere munt uitgegeven met een nominale waarde van 25 Euro. Slowakije is op 1 januari 1993 een zelfstandig land geworden. In het jaar 2018 is het 25 jaar geleden dat deze historische gebeurtenis plaats vond en ter herinnering hieraan heeft Slowakije deze bijzondere munt met de toepasselijke nominale waarde van 25 Euro uitgegeven. Op de voorkant van de munt ziet men de Tjechoslowaakse vlag die in de vorm van een U getransformeerd wordt in de Slowaakse vlag om de Slowaakse Republiek te symboliseren. Boven de Slowaakse vlag ziet men het bekende kasteel van Bratislava. Aan de onderkant van de U ziet men de Karelsbrug in Praag en de Krivan Bergtop in de Hoge Tatra van Slowakije. Verder ziet men de waarde aanduiding van 25 Euro en de landsnaam Slovensko (Slowakije) met het jaartal. De achterkant van de munt is nagenoeg gelijk aan de bijzondere 2 Euromunt! Hier wordt de toetreding van Slowakije tot de Europese Unie en de Eurozone uitgebeeld door een gestileerd portaal waar de kaart van Slowakije door heen schuift. Verder ziet men het Eurosymbool omgeven door de Europasterren waarbij er een aantal sterren onder de afbeelding van Slowakije vallen. Verder ziet men de datum van de zelfstandigheid = 1.1.1993 en de tekst 25 Rokov Slovenskej Republiky (25 jaar Slowaakse Republiek).
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): SK18-25JRSK


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 18777258 Meld aan Aanbodpagina