San Marino Proofset 2021


sinds 23-6-2022 03:04:52

Grote foto san marino proofset 2021 verzamelen munten overige
prijs: € 295
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de Proofset van San Marino 2021. In deze set zijn in totaal 10 munten verpakt! Deze munten zijn de gehele serie Euromunten van San Marino 2021 alsmede de bijzondere 2 Euromunten Caravaggio(een van de beste schilders uit de zestiende eeuw) en Albrecht Dürer (een veelzijdige kunstenaar die naast schilderen en tekenen ook hield van houtsneewerk en kopergravures). De kwaliteit van de munten is Proof dat wil zeggen dat de munten met een speciaal stempel geslagen zijn. San Marino heeft de oplages van de 2 Euromunten verlaagd, hierdoor is deze Proofset nog geliefder dan voorheen! De oplage van deze Proofset is slechts 2.500 exemplaren.

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): SM21-PP0001


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 27297107 Meld aan Aanbodpagina