Beschrijving
Titel: Receptenleer Auteur: A.S. Visser ISBN: 9789055746170 Conditie: AsNew RECEPTENLEER Dit boek geeft een overzicht van de principes voor het bereiden van voedsel. Het geeft antwoord op de vraag waarom bepaalde technieken worden toegepast en in welke verhouding ingrediënten worden gebruikt. Bij het ontwerp van de structuur van het boek is het gerecht als uitgangspunt genomen. Zowel de techniek als het proces worden kort beschreven. De algemene bereidingstechnieken worden in een apart hoofdstuk expliciet behandeld, met vermelding van de materialen waarmee de handelingen kunnen worden uitgevoerd. Ook de chemische processen die bij het bereiden van voedsel plaatsvinden krijgen in een apart hoofdstuk aandacht. Bij dit boek hoort een HB E-Card. Op www.hboacademy.nl hebben docenten en studenten van hogescholen en universiteiten online toegang totvideo's van bereidingstechnieken en animaties van biochemische processen. Receptenleer is bestemd voor studenten aan de opleidingen Voeding en Diëtetiek, Food & Business, Lerarenopleiding Consumptieve Techniek, Facility Management, Voedingsmiddelentechnologie, Koksopleiding, Hotelschool (MBO en HBO).
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
We checken alle boeken eigenhandig
Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
30 dagen retourgarantie
Kenmerken: Kopen in Rotterdam