postkaart Walvissenstaart


sinds 2-8-2021 03:00:12

  • Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen
  • Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen
  • Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen
Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen Grote foto postkaart walvissenstaart verzamelen overige verzamelingen
prijs: € 3,50
Locatie : Schipluiden  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Een icoon in de oceaan met de herkenbare staart die sierlijk in het water zakt wanneer zij de diepe wateren weer opzoeken. Deze zingende en dansende oceaan artiesten zullen bij velen altijd een speciaal plekje hebben. Wist je trouwens dat bij de Maori een walvis staart symbool staat voor wijsheid?

Als klein meisje was Lianne altijd al bezig met dingen maken, tekenen en bedenken. Met een glas blauwe Taksi en een brinky naast mij op tafel zat ik tot ongeveer in de pubertijd weekenden lang in mijn jungle-kamer, die fungeerde als een soort klieder fabriek.

Tijdens mijn reis, die startte in 2017, begon ik weer met tekenen. Maar dit keer in een andere stijl. Jarenlang gaf ik mijn tekeningen weg aan mensen die ik onderweg in verschillende landen leerde kennen. Vaak kreeg ik het commentaar dat ik maar eens iets moest gaan doen met mijn talent, maar geld verdienen aan een hobby klonk als koffie met suiker of een frikadel met slagroom. Vreemd dus!

Sinds twee jaar woon ik in Australië, waar ik begin 2019 Thom uit Schipluiden tegen het lijf liep. Samen wonen wij nu in Sydney en hebben in de ‘COVID-tijd’ samen een projectje opgezet; ‘Postcards from Australia’. Naast onze favoriete hobby surfen, verkopen wij de gemaakte postcards nu in Nederland en Australië.
SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Hindi en Bindi
 ● SKU (eigen artikel code): 15096


Kenmerken: Kopen in SchipluidenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24513172 Meld aan Aanbodpagina