Portugal 1 Euro 2018 Studenten Coincard

sinds 14-7-2021 03:06:54

  • Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige
  • Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige
  • Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige
Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige Grote foto portugal 1 euro 2018 studenten coincard verzamelen munten overige
prijs: € 6,95
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Portugal geeft elk jaar een Studenten Coincard uit. Het is de bedoeling dat indien een student in Portugal afgestudeerd is dat hij of zij een dergelijke Coincard als Cadeau krijgt. Deze Studenten Coincard heeft de vorm van een Boekenlegger en in deze Coincard is de Portugese 1 Euromunt van het jaar 2018 verpakt. Op de voorkant van de Coincard ziet men een rode roos met in het midden de 1 Euromunt 2018. Verder ziet men de tekst Finalista 2018. Op de achterkant van de Coincard kunnen de persoonlijke gegevens van de student ingevuld worden. Aan de onderkant van de Coincard ziet een gleuf waar linten doorheen gedaan kunnen worden. De kleur van de lint geeft aan in welke studierichting de student afgestudeerd is. Verder ziet men op de achterkant van deze Coincard de technische gegevens van de munt en de coincard. De oplage van deze coincard is slechts 2.500 exemplaren.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): PT18-STUGRA


Kenmerken: Kopen in Nijverdal


Klik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19339878 Meld aan Aanbodpagina