Oostenrijk 10 Euro 2020 Dapperheid Koper


sinds 21-11-2020 3:05:05

  • Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige
  • Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige
  • Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige
Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige Grote foto oostenrijk 10 euro 2020 dapperheid koper verzamelen munten overige
prijs: € 14
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Oostenrijk geeft een vijftal 10 Euromunten uit die staan in het teken van de ridders. Deze derde munt uit deze serie staat in het teken van dapperheid en moed. Ridders behoorde tot de militaire elite en werden in de middeleeuwen gezien als de meest krachtige strijders. Eer, trouw, vrijgevigheid, eerlijkheid en kracht waren de standaarden van de ridders. Dapperheid en moed zijn twee woorden die niet mogen ontbreken. Ridders vochten om te beschermen wat hun dierbaar is en waren praktisch nergens bang voor en deinsden dus ook nergens voor terug. Vele ridders streefden naar vrede, dit vereist ook veel moed. Op de voorkant van de munt ziet men een ridder met een getrokken zwaard. Naast de ridder ziet men een schild met hierin het symbool van de Tempeliers. Dit schild wordt vastgehouden door een draak. Bovenin de munt ziet men de waarde aanduiding van 10 Euro en onderin de munt ziet men staan: Republik OSTERREICH (Republiek Oostenrijk) met het jaartal van uitgifte 2020. Op de achterkant van de munt ziet men een gevechtsscene waarbij op de voorkant een ridder een lange speer vasthoudt. Daarnaast worden twee ridders ter paard weergegeven die met hun lans de voorste linie proberen te doorboren. Deze koperen 10 Euromunt is verpakt in een bedrukte munthouder.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): AT20-10RICU


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23850492 Meld aan Aanbodpagina