Nederland Coincard 2019 Gouden Eeuw


  • Grote foto nederland coincard 2019 gouden eeuw verzamelen munten nederland
  • Grote foto nederland coincard 2019 gouden eeuw verzamelen munten nederland
Grote foto nederland coincard 2019 gouden eeuw verzamelen munten nederland Grote foto nederland coincard 2019 gouden eeuw verzamelen munten nederland
€ 7,95
Locatie Nijverdal  (Overijssel)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de Coincard met het thema De Gouden Eeuw. De Euromunten kennen drie munten die in zogeheten Nordic Gold worden gemaakt. Dit zijn de 10, 20 en 50 cent. Met deze Coincard wordt er terug gekeken naar De gouden eeuw begon die begon in het jaar 1602 toen de VOC werd opgericht en eindigde in 1702. Dit was de bloeitijd van Nederland waarin ons kleine landje op de wereldkaart werd gezet! Nederland werd groot in deze tijd door handel, wetenschap en kunst. Vooral de handel die voornamelijk via het water ging zorgde voor een enorme welvaart. Op de Coincard ziet men de schepen waarin deze handel werd gedreven. Op de achterkant ziet men een oude wereldkaart die de zeelieden gebruikten om de zee te trotseren. De 20 en 50 cent van 2019 zullen niet in de omloop worden gebracht! De kwaliteit van de munten zijn BU (Briljant Uncirculated).

Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): NL19-CCGOUD
Kenmerken: Kopen in Nijverdal

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21965236

Meer Munten; Nederland

Meer Munten; Nederland aangeboden in deze subrubriek.