Marble XL ballonnen lila


sinds 17-10-2020 10:05:16

Grote foto marble xl ballonnen lila verzamelen overige verzamelingen
prijs: € 18,99
Locatie : Kapelle  (Zeeland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Marble XL ballonnen in een set van 2 ballonnen met de afmeting 30 INCH. Zomer feestartikelen,versiering en decoratie,u vindt hier alles voor uw Zomer feestje.We hebben een geweldige zomerse feest collectie voor u klaar staan die u niet wil missen,als u op zoek bent naar feest decoratie voor uw zomer feest! U kunt het zo gek niet bedenken of J-style-deco.nl heeft het voor u klaar staan!U kunt terecht voor uw tafel aankleding,feest aankleding en natuurlijk de zomerse kostuums en accessoires! De leukste zomer feestartikelen vindt u hier in vele vrolijke kleuren. U betaald 100 procent veilig met Achteraf betalen of IDeal en natuurlijk krijgt u van ons een gratis korting op uw verzending!
Marble XL ballonnen lila Met de afmeting van maar liefst 30 INCH, in een set van 2.
Zomer feestartikelen,versiering en decoratie,u vindt hier alles voor uw Zomer feestje.We hebben een geweldige zomerse feest collectie voor u klaar staan die u niet wil missen,als u op zoek bent naar feest decoratie voor uw zomer feest!
U kunt het zo gek niet bedenken of J-style-deco.nl heeft het voor u klaar staan!U kunt terecht voor uw tafel aankleding,feest aankleding en natuurlijk de zomerse kostuums en accessoires! De leukste zomer feestartikelen vindt u hier in vele vrolijke kleuren. U betaald 100 procent veilig met Achteraf betalen of IDeal en natuurlijk krijgt u van ons een gratis korting op uw verzending!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Import prijs: € 18,99


Kenmerken: Kopen in KapelleKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24372802 Meld aan Aanbodpagina