Letland 2 Euro 2015 30 Jaar Europese Vlag Gekleurd


sinds 18-6-2021 03:12:03

Grote foto letland 2 euro 2015 30 jaar europese vlag gekleurd verzamelen munten overige
prijs: € 8,75
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

In het jaar 2015 is het 30 jaar geleden dat de Regeringsleiders van de toenmalige EU landen de Europese vlag als officieel symbool van de Europese Unie kozen. Om dit te herdenken geeft elk Euroland in het jaar een gemeenschappelijke bijzondere 2 Euromunt uit. Aan de landsnaam van de munt kan men zien welk land deze munt uitgegeven heeft. De Europese vlag is blauw van kleur en op deze vlag ziet men 12 sterren met de punt naar boven. Deze sterren staan gepositioneerd naar de uren van de klok. Het ontwerp van de munt komt van de hand van de Griek George Stamatopoulos, hij was de winnaar van een competitie waarbij alle Europeanen konden kiezen uit een vijftal munten waarbij de munt van George Stamapopoulos de winnende munt was. Op de binnenkant van de munt ziet men de Europese vlag blauw ingekleurd met de 12 gele sterren. Daaromheen ziet men 12 mensen in een cirkel deze mensen zijn ingekleurd conform de kleuren van de vlag van Letland zijnde Purperrood + wit + Purperrood. Aan de bovenkant van de munt ziet men de landsnaam LATVIJA (Letland) en de jaartallen 1985 - 2015. Op het randschrift van de munt staat: DIEVS SVETI LATVIJU (God zegene Letland). De munt is geslagen in Duitsland bij de Staatliche Münze Baden Württemberg. Hier worden de Duitse munten met de letter "F" ook geslagen. De kwaliteit van de munt is UNC (Uncirculated).
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): LV15-2EURO9


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 19368162 Meld aan Aanbodpagina