Italië UNC 2020


sinds 27-7-2021 03:02:57

Grote foto itali unc 2020 verzamelen munten overige
prijs: € 27,25
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de UNC set van Italië 2020. Op de Italiaanse 1 cent ziet men het kasteel del Monte, dit kasteel werd gebouwd in het jaar 1240. Op de 2 cent ziet men de Mole Antonelliana, een bekend gebouw gelegen in Turijn. Op de 5 cent ziet men het Colosseum, gelegen in Rome. In deze arena werden vroeger vele gevechten gehouden. Op de 10 cent ziet men een detail van het schilderij, de geboorte van Venus. Dit schilderij werd geschilderd door Sandro Botticelli. Op de 20 cent ziet men een futuristisch beeld, gemaakt door beeldhouwer Umberto Boccioni. Op de 50 cent ziet men het bronzen ruiterstandbeeld van Marcus Aurelius. Dit unieke standbeeld staat in het centrum van Rome. Op de 1 Euro ziet men de mens van Vitruvius, ontworpen door Leonardo da Vinci. Op de 2 Euro ziet men een door Rafaël getekend portret van Dante Aligieri. Diverse munten van Italië 2020 zullen niet los in circulatie komen.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): IT20-UNC001


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25723399 Meld aan Aanbodpagina