Griekenland 2 Euro 2017 Philippi Gekleurd


sinds 11-6-2021 03:06:35

  • Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige
  • Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige
  • Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige
Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige Grote foto griekenland 2 euro 2017 philippi gekleurd verzamelen munten overige
prijs: € 8,75
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Philippi was 2000 jaar geleden een belangrijke stad op de weg van Rome naar Istanbul, gelegen in het oude Macedonië. De apostel Paulus bezocht deze stad, zat er ook gevangen en schreef zijn beroemde brief aan de Filippenzen. In de 14e eeuw is Philippi verwoest door de Ottomanen. Sinds 2016 staat Philippi op de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Griekenland heeft deze bijzondere 2 Euromunt uitgegeven en op de munt ziet men de Basiliek B ingekleurd conform de kleuren van de huidige resten van deze Basiliek. Verder ziet men de gekleurde lineaire motieven geïnspireerd door een grenspatroon uit een oud Grieks mozaïek dat bij de ruïnes gevonden is. In het Grieks staat de tekst ARCHEOLOGISCHE SITE VAN PHILIPPI en GRIEKSE REPUBLIEK. Tussen de tekst en Basiliek B ziet men het jaartal 2017. Deze teksten zijn gekleurd conform de Griekse nationale kleuren wit en blauw.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): GR17-2EUR11


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 17361769 Meld aan Aanbodpagina