Finland Proofset 2020


sinds 27-7-2021 03:02:59

Grote foto finland proofset 2020 verzamelen munten overige
prijs: € 195
Locatie : Nijverdal  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Dit is de Proofset van Finland 2020. Deze Finse Proofset kent een oplage van slechts 500 exemplaren! In deze set zijn in totaal 10 munten verpakt. Deze munten zijn: de gehele serie Euromunten van Finland 2020 alsmede de bijzondere 2 Euromunten Väinö Linna (een bekende Finse schrijver) en de Universiteit van Turku (Deze universiteit is de op een na grootste universiteit van Finland met ruim 18.000 Studenten). De kwaliteit van alle munten is Proof, dat wil zeggen dat de munten met een speciale stempel geslagen zijn. Deze Finse Proofset is extreem schaars en kent een streng gelimiteerde oplage van slechts 500 exemplaren.
Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.
 
Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!
Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 1 dagen
 ● Merk - Algemeen: Merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): FI20-PROOFS


Kenmerken: Kopen in NijverdalKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 25722759 Meld aan Aanbodpagina